Mediveld IT

Het ICT-landschap in de zorg wordt steeds groter, complexer en het verandert snel. Met grootschalige projecten rondom bijvoorbeeld de Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO) en het implementeren van elektronische patiënten- of cliëntendossiers zijn veel zorgorganisaties in Nederland druk. Gegevensbescherming in de zorg wordt steeds belangrijker, en het managen van al deze informatiestromen is niet gemakkelijk. Om uw organisatie hierin te ondersteunen heeft MediVeld ervaren ICT-experts beschikbaar die uw organisatie kunnen helpen om grote digitale stappen te maken!

MediVeld heeft ervaren ICT-experts beschikbaar
die uw organisatie kunnen ondersteunen
op het gebied van:

Project management

Agile, Scrum, Prince2, volgens MediVeld behelst projectmanagement meer dan het toepassen van een methode. Projecten moeten geleid worden op een vorm die bij uw organisatie past, en niet verzanden in administratieve handelingen. Projecten op het grensvlak tussen Zorg en ICT hebben kundige projectmanagers nodig, en MediVeld zal voor uw organisatie de optimale match zijn!

Mediveld

Digitale strategie ontwikkeling

‘Customer journey’, ‘patient roadmaps’, allerlei termen worden tegenwoordig gebruikt om de processen in kaart te brengen waar de patiënt of de cliënt in uw organisatie in aanraking komt met ICT-systemen. Sluiten deze systemen aan op de wensen van de cliënten? Zijn er nog verdere digitale mogelijkheden die uw organisatie niet gebruikt of waar uw organisatie nog niet bekend mee is? MediVeld helpt met het samenbrengen van deze vraagstukken en het uitwerken van een optimale digitale strategie!

Mediveld-Organisatie

Functioneel beheer

Met ervaren functioneel beheerders kan MediVeld uw organisatie ondersteunen in het functioneel beheer van digitale systemen. MediVeld heeft onder andere ervaring met Epic, een wereldwijd gebruikt elektronisch patiëntendossier. Wilt u de skills van ervaren functioneel beheerders inzetten? MediVeld staat voor u klaar!

IT Security Management

Gegevensbescherming in de zorg wordt steeds belangrijker. De laatste jaren zijn er enkele incidenten in het nieuws geweest bij organisaties die de bescherming van patiënt- of clientgegevens niet op orde hadden. MediVeld kan uw organisatie helpen met het inrichten en het onderhouden van het ICT landschap op het gebied van IT security.

Dokter en kind

Informatie management

Alle zorgprofessionals willen de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar hebben. Informatie die mogelijk uit verschillende systemen komt. Een informatiemanager vindt wegen binnen het ICT-landschap om alles met elkaar te verbinden. De vraag van de zorgprofessional wordt door MediVeld optimaal verbonden met de kunde van de ICT-specialist.

Maak nu een afspraak

  Mediveld enkele kernwaarden.

  • Optimale zorg
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Gunstige tarieven
  • Transparantie, eerlijkheid en openheid
  • Wij staan altijd voor onze klanten klaar
  • Gekwalificeerd, gemotiveerd en gescreend personeel
  • Het leveren van een positieve bijdrage aan sociaalculturele projecten
  Call Now ButtonBEL NU: 035-2055069