Over MediVeld

MediVeld streeft naar langdurige relaties tussen de zorgprofessionals en de zorgorganisaties. Ons succes hang af van tevredenheid van álle partijen, dat wil zeggen; de zorgprofessionals, zorgvragers én de zorgorganisaties. Wij zoeken daarom naar het meest geschikte talent om aan uw behoeften te voldoen en we zijn niet tevreden met ‘goed genoeg’.

Visie

MediVeld streeft naar langdurige relaties tussen de zorgprofessionals en de zorgorganisaties. Door kwalitatieve zorg en optimale ondersteuning van deze zorg, dragen wij bij aan een betere gezondheidszorg.

Betrouwbare partner voor alle partijen

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en staan 24/7 klaar voor betrokken partijen.

Durf te delen!

MediVeld heeft als doelstelling een deel van de winst aan de uitdagingen in de zorg te besteden zoals de eenzaamheid bij ouderen. Dit laatste doen we graag met u samen.

Gekwalificeerde zorgverleners

Onze zorgverleners worden gescreend voordat ze bij u aan het werk gaan.

Waarden

MediVeld staat voor kwaliteit van zorg. Wij zijn een betrouwbaar en streven naar succes! Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken naar het meest geschikte talent voor uw organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is. Een deel van onze winst wordt besteed aan de uitdagingen in de zorg, de zorgprofessionals en de maatschappij onder de noemer Durf te Delen.
BEL NU: 035-2055069