Opdrachtgevers

Optimale zorg met mediveld
Ben je opzoek naar tijdelijk, op projectbasis of vast personeel. Mediveld beschikt over gekwalificeerd professionals van verschillende niveaus. We hebben zowel starters als ervaren professionals beschikbaar. Van handen aan bed tot ondersteunende dienstverlening voor jouw zorg en welzijn organisatie. We houden ons graag bezig met het maken van optimale matches en ondersteunen van uw organisatie in de zorg en welzijn branche. Ben je benieuwd wat we jouw organisatie te bieden hebben? Laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.
MediVeld wil dat het inhuren van zorgpersoneel betaalbaar blijft, en dat het maatschappelijk verantwoord ondernemen in de zorg gestimuleerd wordt. Hierbij streven wij naar langdurige relaties tussen de zorgprofessionals, zorgvragers en de zorgorganisaties. MediVeld heeft als doelstelling om een deel van de winst aan de uitdagingen in de zorg te besteden, zoals de eenzaamheid bij ouderen. Wij zetten graag het zorgpersoneel in de spotlight en dragen bij aan sociaal maatschappelijke projecten. Dit doen wij het liefst met u samen! We zouden graag tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek onze visie hierover met u delen. Wilt u meer weten over hoe wij bijdragen aan de maatschappij? Kijk dan op onze Durf te Delen pagina!

Maak nu een afspraak

  MediVeld kan uw organisatie ondersteunen met professioneel en gekwalificeerd personeel van alle niveaus. Van handen aan het bed tot ondersteunende dienstverlening: MediVeld staat voor u klaar! Naast flexibele zorgprofessionals heeft MediVeld ook uitstekende IT’ers beschikbaar om uw organisatie te ondersteunen. Hierover vindt u meer informatie op onze MediVeld IT pagina.

  Mediveld enkele kernwaarden.

  • Optimale zorg
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Gunstige tarieven
  • Transparantie, eerlijkheid en openheid
  • Gekwalificeerd, gemotiveerd en gescreend personeel
  • Wij staan altijd voor onze klanten klaar
  • Het leveren van een positieve bijdrage aan sociaalculturele projecten
  BEL NU: 035-2055069