ZZP in de zorg

Detacheren, als ZZP’er of in loondienst bij onze opdrachtgevers? Bij ons is alle drie mogelijk.

Werken aan je ontwikkeling en werkgeluk staat bij ons centraal. Wij vinden de juiste werkplek of project voor je.

Bij ons houdt het niet op bij het vinden van de juiste werkplek of project. We zorgen ervoor dat je op de juiste plek bent en verbindt aan de organisatie. Dit doen we door continu met je in contact te blijven en naar je wensen en behoeftes te luisteren en hiermee aan de slag te gaan. Vandaar dat we bij MediVeld zeggen vinden, verbinden en werken aan succes.

Kom gezellig bij ons kopje koffie of thee drinken fysiek of digitaal!

MediVeld staat voor optimale zorg. Om dit te kunnen realiseren en te waarborgen, moet je als zelfstandig zorgprofessional onderstaande zaken op orde hebben:

 • Geldig identiteitsbewijs (origineel, ter inzage)
 • Afgerond erkend diploma
 • CV
 • Uittreksel van inschrijving Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maanden)
 • Geldige VOG (niet ouder dan 3 maanden)
 • Voorbehouden handelingen lijst (bij ons invullen)
 • Polis aansprakelijkheidsverzekering
 • Geschillen- en Klachtencommissie inschrijfbewijs
 • BIG registratie (indien van toepassing)
 • BTW-ID nummer
 • Kopie bankpas
Bovenstaande mag verstuurd worden naar backoffice@mediveld.nl Bij het versturen van deze gegevens gaat u akkoord met onze privacy verklaring.

Schrijf je in als ZZP-er in de zorg bij Mediveld! 

Kom als zorgprofessional aan opdrachten via ZZP zorg bemiddeling

Veel mensen vinden het een fijn idee om de regie in eigen handen te houden. Dit zorgt er dan ook voor dat ze als zzp’er aan het werk gaan. Wanneer je als zzp’er in de zorg aan de slag gaat, gaat er een wereld vol potentiële cliënten voor jou open. Echter kun je onzichtbaar zijn voor die potentiële cliënten, waardoor het moeilijk kan worden om aan opdrachten te komen. Als je gemakkelijk gevonden wilt worden en sneller aan opdrachten wilt komen, schrijf je dan in bij Mediveld. Mediveld is een bureau dat zich bezighoudt met ZZP zorg bemiddeling. Wij zoeken dus de opdrachten voor jou.

Mediveld-Organisatie

Wat doet een zorgbemiddelingsbureau?

Wanneer jij je inschrijft bij een zorgbemiddelingsbureau word jij als zzp’er gekoppeld aan een bedrijf voor een bepaalde opdracht. Dit kan van korte duur zijn, maar ook van lange duur. Het is maar net waar de voorkeur ligt van de betrokkenen. Een zorgbemiddelingsbureau zorgt er in ieder geval voor dat er perfecte matches ontstaan. Door gebruik te maken van ZZP zorg bemiddeling word jij dus gekoppeld aan een bedrijf die goed bij jou past. Daarbij zorgen veel zorgbemiddelingsbureaus ook voor een deel van jouw administratie. Kort samengevat zorgt ZZP zorg bemiddeling er dus voor dat vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

Veel diverse opdrachten

Voor een ZZP in de zorg kan het moeilijk zijn om aan veel opdrachten te komen, al helemaal als beginnende zzp’er. Veel zorginstellingen hebben namelijk de voorkeur voor een zzp’er die veel ervaring heeft opgedaan bij één of meerdere zorginstellingen. Bij Mediveld geven wij echter beginnende en ervaren zzp’ers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en kennis op te doen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan zorgwerk zzp, waardoor er voor elke zzp’er een gepaste opdracht is. Hierdoor zul je veel meer zorgwerk zzp binnenhalen, dan wanneer je geen gebruik maakt van ZZP zorg bemiddeling.

Bepaal zelf jouw tarief

Als ZZP in de zorg kun jij je vaak de volgende dingen afvragen: wat is mijn zorgwerk zzp waard? Hoeveel ben ik nodig om mijzelf te kunnen voorzien in mijn levensbehoeften? Wat is een realistisch bedrag? Deze vragen heb jij niet wanneer jij in loondienst bent. Dit kan aan de ene kant aangenaam zijn, aangezien jij je zo geen zorgen hoeft te maken over die vragen. Echter vinden veel mensen het aantrekkelijker om hun eigen tarief vast te stellen. Dit zorgt ervoor dat men als ZZP in de zorg gaat werken. Door gebruik te maken van ZZP zorg bemiddeling hoef je niet bang te zijn dat je je eigen tarief niet kan vaststellen, want jij blijft gewoon bevoegd om jouw tarief te bepalen.

Verstand van de arbeidsmarkt

Om als zzp in de zorg werkzaam te zijn, is het belangrijk dat je verstand hebt van de arbeidsmarkt. Wanneer je namelijk verstand hebt van de arbeidsmarkt zal het makkelijker voor jou worden om de juiste zorgwerk zzp te vinden op het juiste moment. Het kan echter veel tijd kosten om de arbeidsmarkt goed te kennen. Daarom is het handig om je in te schrijven bij een zorgbemiddelingsbureau. Een zorgbemiddelingsbureau beschikt namelijk over de gewenste kennis van de arbeidsmarkt, waardoor het nog nooit zo makkelijk is geweest voor jou, als zorgprofessional, om aan veel verschillende opdrachten te komen.

Zelfstandig, maar toch samen

Het zijn van een zzp’er draait erom dat je zelfstandig aan het werk gaat. Je hebt dus geen baas om op terug te vallen. Voor veel zzp’ers, voornamelijk beginnende zzp’ers, kan dit idee een bepaalde angst met zich meebrengen. Door je in te schrijven bij Mediveld ben je zelfstandig, maar toch samen bezig. Jij kiest namelijk nog steeds jouw eigen opdrachten uit en bent nog steeds jouw eigen baas. Echter word je op bepaalde gebieden bijgestaan, indien gewenst. Zo hoef jij bijvoorbeeld niet meer op zoek te gaan naar opdrachten en zal Mediveld jou helpen om een groter netwerk te creëren.

Een aantal verplichtingen voor de zorgprofessional

Om aan de slag te kunnen gaan als een zzp’er in de zorg dien je een aantal zaken in orde te hebben. Een van de meest belangrijkste dingen is vanzelfsprekend jouw zorgdiploma. Met jouw diploma toon je immers aan dat je beschikt over de juiste kennis. Daarnaast wil je er ook voor zorgen dat je bent ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Verder wil je je ook laten registreren in het BIG-register. In dit openbaar register kan men zien wat jij mag en kan doen in de zorg. Tot slot wil je er ook voor zorgen dat jij je boekhouding te allen tijde in orde hebt.

Mediveld maakt het mogelijk

Of je nou als ZZP in de zorg werkzaam wilt zijn, in loondienst wilt zijn of wilt detacheren, bij Mediveld is alle drie mogelijk. Bij ons staat jouw werkgeluk hoog op de prioriteitenlijst. Wij zullen dus ook niet stoppen totdat jij een plek hebt gevonden waar jij je thuis voelt. Om die reden hebben wij ook regelmatig contact met jou, zodat wij altijd opdrachten kunnen vinden die passen bij jou wensen en behoeftes. Bij Mediveld draait het dus ook om vinden, verbinden en werken aan succes. Neem contact met ons op om een kopje koffie of thee te drinken, fysiek of digitaal!

Mediveld biedt jou als zelfstandig Zorg professional:

 • Ruim aanbod opdrachten/ diensten
 • Wekelijkse of 4 wekelijkse uitbetaling
 • Professionele backoffice
 • Kennis en ervaring
 • Waardering & persoonlijk contact
 • Gunstige tarieven
Call Now ButtonBEL NU: 035-2055069